Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.orthohelp.gr είναι το πρώτο κατάστημα ηλεκτρονικών αγορών στην Ελλάδα με ορθοπεδικά βοηθήματα.

Στόχος μας η δημιουργία μίας μακροχρόνιας σχέσης εμπιστοσύνης και ασφάλειας με τους πελάτες μας.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.orthohelp.gr είναι το πρώτο κατάστημα ηλεκτρονικών αγορών στην Ελλάδα με ορθοπεδικά βοηθήματα.

Η αρχή έγινε το 2010, όταν ιδρύθηκε & λειτούργησε το φυσικό μας κατάστημα στην περιοχή του Ηρακλείου Κρήτης στην οδό Αβέρωφ 17 στο κέντρο.
Έκτοτε με επιμονή και υπομονή φροντίζουμε να φέρουμε εις πέρας τον στόχο που θέσαμε εξ αρχής:

Τη δημιουργία μίας μακροχρόνιας σχέσης εμπιστοσύνης και ασφάλειας με τους πελάτες μας.

Το 2018 έγινε το επόμενο βήμα: ιδρύσαμε ένα νέο κατάστημα στην περιοχή Αρκαλοχωριου του νομού Ηρακλείου  μηδενίζοντας τις αποστάσεις. Μια τεράστια ποικιλία προϊόντων έγινε & είναι άμεσα διαθέσιμη ενώ η άρτια εκπαιδευμένη ομάδα μας,  εξυπηρετεί & συμβουλεύει κάθε άκρη της Ελλάδας.

Προτεραιότητα μας δεν είναι μόνο να σας δώσουμε πρόσβαση στις μοναδικές μας προσφορές αλλά και να σας καθοδηγήσουμε ώστε να ικανοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κάθε σας ανάγκη, να σας συμβουλέψουμε και να σας προτείνουμε λύσεις σε κάθε σας πρόβλημα, όσο μακριά και αν βρίσκεστε.

Στηρίζοντάς μας όλα αυτά τα χρόνια με την προτίμησή σας γίνατε η πυξίδα μας για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες και παροχές μας, να εμπλουτίσουμε τις επιλογές των προϊόντων μας και να σας δώσουμε λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζεται.

Τα ορθοπεδικά βοηθήματα της orthohelp .gr είναι πιστοποιημένα από τον ΕΟΦ και έχουν την έγκριση του ΕΟΠΥΥ για συνταγογραφηση.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε και να σας συμβουλεύσουμε για όποια διαδικασία εσείς επιλέξετε.

Το 2018 κάνουμε ένα μεγάλο  βήμα ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και καλωσορίζοντας το πλήρως ανανεωμένο, σύγχρονο και τεχνολογικά αναβαθμισμένο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μέσα από τη γνωστή, πλέον σε όλους, ηλεκτρονική διεύθυνση www.orthohelp.gr

Ευκολότερη πρόσβαση, γρηγορότερη αναζήτηση, ακόμη περισσότερα προϊόντα και ΠΑΝΤΑ κάποιος δίπλα σας για να σας συμβουλεύσει.

Η ομάδα μας

Τσαντού Γιούλη

Υπεύθυνη ορθοπεδικών βοηθημάτων & προϊόντων αποκατάστασης.

Γιγουρτσής Εμμανουήλ

Υπεύθυνος για θέματα ΕΟΦ & ΕΟΠΥΥ

Γιγουρτσης Φώτης

Υπεύθυνος αποστολών και διακίνησης ορθοπεδικών βοηθημάτων.

Η Εταιρεία